18.11.11

Next Stop

Kulak-mamasında ön libero olarak görev yapmakta olan Onur ve sağ haf Alibaba, Ankaramızın yetiştirdiği santrforlardan Uygar ve FC Detour Londra'dan kiralık olarak gelen sol haf Johan cumartesi gecesi Istanbulda ortalığı karıştırmaya geliyor. Bu işin Ankara ayağı da olacaktı ama iptal olmuş. Sağlık olsun istanbul'u karıştırırlar... Sizi aşağıdaki Detour açıklamasına ve cumartesi günkü partiye alalım.Buyrun... 

Detour London, 2006'da birkaç müziksever DJ'in çeşitli alternatif muhitlerde underground partiler düzenlemesiyle başladı. “İyi müzik” ve “iyi atmosfer”i ön planda tutan kolektif, düzenlediği etkinliklere devam ettikçe Londra underground müzik çevresinde geniş ilgi toplamaya başladı.

Ortak bir müzik anlayışı ve estetiği çerçevesinde şekillenen Detour London, düzenlediği gecelerde modern elektronik müziği oluşturan birçok farklı disiplinden, günümüzün en güncel sound'larına uzanan geniş bir repertuvara sahip canlı DJ setleri ile müzikseverlere kulak ziyafeti çekmeye devam ediyor.

Londra merkezli Detour London, önümüzdeki aylarda Berlin, Stockholm, Innsbruck ve İstanbul şehirlerinde de, oranın sanatçıları ile birlikte kolektifi genişletip, “iyi müzik” sunmaya devam edecek. Sıradaki durak, Dogzstar İstanbul.

* Line Up *

Onur Bulakbasi (Istanbul, TR)
Uygar Pulat (Ankara, TR)
Murat Alibaba (Detour London, UK)
Johan Lundin (Detour London, UK)

* Live Visuals & Lighting *

Berk Bayri (Istanbul, TR)

No comments: