5.12.08

Excision


Pendulum hic sevdigim,saygi duydugum ve dinledigim bi grup degil.Bir seye kotu muzik demek o kadar kolay olmasa da, kotu muzik yapiyorlar yahu.Gecen mayista cikardiklari yeni albumleri In Silico’nun giris parcasi Showdown’a iki adet official remix yapilmis, adamlarda myspacelerine koymuslar.
Ilki Clipz remixi, benim pek hoslanmadigim,son zamanlarda pitrak pitrak cikan aksiyon filmi soundtracki gibi bi DnB bu.Orjinalinden daha dinlenebilir ama iyi degil.
Bu posta sebep olansa ikinci remix,Excision remixi.Excision, karanlik ve sert dubstep tarziyla sarkiyi bambaska bisey yapmis sarkiyi.Daha evvel Rottundan cikan releaselerini bilenler neyle karsi karsiya olduklarini tahmin etmistir.Pendulum’un rezil emo benzeri vokalini filtreleyip arkadan basi vererek girmis, sonrasinda da noisy bassini sert ve kirli beat uzerinden akitip goturmus.Berbat bi sarkiyi bu hale getirerek ufak bi remix dersi vermis gibi aslinda.
Sarkinin orjinali ve remixlerden samplelar dinmlemek isteyenler Pendulum’un myspaceine,Excision remixini full dinlemek isteyenlerse Excision'in myspaceine veya assagiya koydugum videoya kulak kabartabilir.

No comments: