11.11.08

Bu Hafta Dubstepte Nooldu? Nooldu? #1


Eveeeet ”Bu Hafta Dubstepte Nooldu? Nooldu?” kosesinde birlikteyiz.Takip edebildigim kadariyla yeni cikanlar, etkinlikler vs. hakkinda bilgi vereyim:

--Plastician uzun suredir mixlerinde caldigi Kosheen-Guilty(Plastician Remix)i nihayet whitelabel olarak yayinladi.Plagin A yuzunde Guilty Remix B yuzundeyse Export isimli Plastician sarkilari yer aliyor.

--Headhunter ltd. renkli vinyllerini Tempadan yayinladi(Ekim sonu yayinlanmisti ama butun online shoplara dusmesi gecen haftayi buldu)
--Bir yuzunde Kromestar Get Up diger yuzunde Cluekid Hovercraft sarkilarinin yeraldigi 12” Ringo dan cikti
--Distance kendi plak sirketi Chestplate’ten nihayet yeni bir seyler cikardi;Victim Support.Plagin arka yuzundeyse Misfit var.
--Dub Police Records Licence To Thrill serisinin 4,5 ve 6 numaralarinin promo satisina basladi.Bu sefer LD,Subscape,Caspa,Rusko,Unitz,The Others,L-Wiz ve Dubwoofanin sarkilarini secmisler.Full art versiyonlari bu ay sonuna kadar yayinlanir heralde, olmazsa sonraki ay yayinlanir veya yilbasina("ohoo 2 aya kim ole kim kala" by cobi)

--Komonazmuk Henchten Night At Deluxe ve Miss Herun yeraldigi plagini cikardi
--Rusko Subsoldierstan Mr Chips’i full art release olarak cikardi.Arka yuzunde dubplate olarak daha evvel bicok dj’in setlerinde yeralanlan Hammertime var
--Peverelist’in Punch Drunktan Clunk Click Every Trip/Gather 12”i cikti.Simdilik bitek rooted recordsta gordum satildigini.
--Dubstepforumdan Rob Sparx Prodigy’nin Their Law sarkisini remixlemis,myspaceten dinlenebiliyor.Daha bitirmedim demis ama su haliyle fena olmamis.Tabi buda basilmayacak, bootleg olarak el altindan bulunabilecek sarkilardan biri olacak bitince.

--Gecen Cumartesi Digital Mystikz vs. Loefah,Skream,Dave Q,Chef,Kuts,Harry Craze katilimiyla cereyan eden DMZ gecesinin fotograflari surda.(kaynak, hay cok yasa dubstepforum)

*en ustteki photo by: ashes57

No comments: