18.11.08

Dubstepe Nooldu? Nooldu? #2 part 2

Kaldigimiz yerden devam edelim


--Propa Tingz aka BreakBeatBuddha,Soundbwoyz Warpath EP isimli albumunu True Movementtan yayinladi.Albumu daha almadim, sadece sarkilarin samplelarini dinledim.Oldukca sert,glitchy,yer yer jump up basslinelar ve beatleriyle iyiye benzio,ama tamamini dinlemek lazim kesin bi yorum yapabilmek icin.Tabiki buda digital release.
--Dub&Run tayfasi her ay biseyler cikarmaya gayret ediyo anladigim kadariyla.En son Young Folks’un dubstep remixininde oldugu 12"ten sonra simdide A yuzunde Ghetto 119 B yuzundeyse Kreator’in oldugu plagi cikardilar.


--Ne Chimpo ne de Contagious yaniltmamis yeni cikan Chimpo plaginda,gene oldukca iyi, calinca insanlari dansettireceginden suphe duyulmuyacak bi plak.Bad Man No Friend Fish var A yuzunde,B yuzundeyse 2 sarki var Children of Israel(bu sarkinin bassini sound systemde dinlemek eglenceli olur, gumbur gumbur yeri gogu inleten sub) ve sub bassi ve sirenleriyle iyi bi steppa olan,Lickle Stereo var.



--Daha evvel 6Blocc,Parson ve Nebulla&DJ Dore yer aldigi ilk plagini cikaran LA Dubstep Nostra sirketi ikinci yayininda Parson’un yanina Ultrablack ve Monstayi eklemis.Ta Kasim basinda cikti plak ama gozumden kacinca anca simdi haberini veriyorum.
A yuzunden Parson’un Here’s How It Goes sarkisi ve Monsta’nin Gangsta Riddim’i var.B yuzundeyse Ultrablack’in Hate On Us‘i yeraliyor.Gangsta Riddim ve Hate On Us cok iyi sarkilar.Plagin Label cizimleriyse gene Monstaya ait.
--Nihayet yeni kurulan plak sirketi Scruffy Hoodlum ayni zamanda ilk releaseleride olan Fused Forces plagini yayinladi (promolar daha once yayinlanmisti ama full release daha yeni yayinlandi).Fused Forces’in iki sarkisi, A yuzunde uzun suredir cikmasi beklenen jazzy sounduyla Prefer To be Plastered ve B yuzundede Night Crawler olarak yerlestirilmis.


--Art Recordings cikardimi bol release cikaran sirketlerden,promolar disinda su aralar full release cikan Devious’in The Depth EPsi pesine bikac haftaya Illegal Subz‘in EPsi cikacak, neyse simdi ondan bahsetmeyeyim cikinca nasilsa yazarim.
Eveet, Depth,Acid ve Generatordan olusan EP icin bassi soyle beatleri soyle filan uzatmaya gerek yok, bariz bise uc kelimeyle anlatilabilir:album coook iyi.

No comments: